Kåre Besseberg AS

Stolte tradisjoner

  1. - Siden 1960 -

bjørn og thomas.jpg

I 1961 leverte Kåre Besseberg as sine første drikkeautomater til Esso raffineriet på Slagentangen i Tønsberg. Siden den gang har millioner av kopper med velsmakende drikke blitt servert til det norske folk.

 

På slutten av 1950 tallet kom ingeniøren Kåre Besseberg hjem fra et fire års opphold i USA med mange spennende ideer i kofferten. Han gikk umiddelbart i gang med produksjon av drikkeautomater i farens mekaniske verksted. Av praktiske årsaker gikk han etter en liten stund over til import av tilsvarende automater og Kåre Besseberg AS var et faktum.

 

Sterkt forankret på Øst- og Sørlandet

Kåre Besseberg as er blant de eldste virksomhetene i Norge som selger drikkeautomater. Virksomheten har i alle år holdt til i Vestfossen i Øvre Eiker kommune.

Gjennom årenes løp har Besseberg levert et bredt utvalg drikkeautomater til bedrifter, skoler, sykehus og bensinstasjoner primært på Øst- og Sørlandet.

Virksomheten består i dag av salg og utleie av nye og overhalte drikkeautomater, vannkjølere, kaffe og ingredienser samt teknisk service og vedlikehold. For Bessbergs ansatte er det viktig at kundenes drikke smaker godt og at automatene virker som de skal. Derfor legger din sin stolthet i å levere de beste produktene, raske leveranser og ikke minst pålitelig og effektiv service

Kontakt oss i dag for å finne en god kaffeløsning til din bedrift.