Kaffeikon 40x40.png
 

Markedets beste kaffemaskiner

Det er viktig at kaffemaskinen virker som den skal slik at den kan levere eksepsjonelt gode kaffekopper til din kaffepause. Kåre Besseberg AS er leverandør av topp-kvalitetsmaskiner fra kjente merkevarer som Wittenborg og Necta.

 
 
 

Nyhet

Design og smak

Wittenborg 95 er en ny halvautomatisk kaffemaskin for kontorer hvor design er like viktig som smaken av kaffe.

95 er en kompakt, slank maskin full av flotte funksjoner. Det slanke designet har et innholdsrikt tastatur og et bredt, flerfarget grafisk display. Den lager ferskbrygg av topp kvalitet og espressobaserte drinker som gjør den til midtpunktet for den ultimative kaffepausen.

95.png
 
 
9100.png

Allsidig og elegant

Wittenborg 9100 inneholder ikke bare drikkealternativer av høy kvalitet, men den har også en brukervennlig berøringsskjermteknologi som gjør det enkelt for deg å velge deg en deilig drikk til pausen.

Kalea+(1+of+1) uten bakgrunn.png

Autentisk italiensk kaffe

Kalea gir deg kvalitetskaffe på italiensk vis. Kalea gir deg den ultimate måten å tilberede kaffe på med mulighet for fersk melk. Du får deilig kaffedrikker tilberedt på italiensk vis.

Necta+(1+of+1) uten bakgrunn.png

Effektiv og enkel

Krea touch er vår minste og enkleste maskin. Den gir deg en stor berøringsskjerm med brukervennlige grensesnittet som tillater en rekke valg, blant annet merkevarebygging, salgsaktiviteter og videostyring.

 
 

Ta kontakt for pris og bestilling.

Navn *
Navn